SLUJBE DE POMENIRE pentru EROII Revolutiei din Decembrie 1989

La cimitirele, monumentele si troitele inchinate EROILOR din decembrie 1989 din intreaga tara, ierarhi, preoti si diaconi vor oficia in perioada 17-23 decembrie SLUJBE DE POMENIRE a celor care si-au jertfit viata in urma cu 25 de ani, se arata intr-un comunicat al Patriarhiei Romane.

In Bucuresti, slujbe de pomenire ale EROILOR din Decembrie 1989 vor fi oficiate la troita din cimitirul Eroilor Tineri, troitele de la Piata Universitatii si Piata Romana, Monumentul pentru cinstirea Eroilor Revolutiei, Radio, Televiziune, Monumentul Eroilor Jandarmi – Aeroportul International Henri Coanda-Otopeni etc. 

Citeste si: SCANDAL la SEDINTA solemna a PARLAMENTULUI dedicata REVOLUTIEI. UPDATE

Totodata, la comemorarea a 25 de ani de la reprimarea eroilor revolutionari din Timisoara, miercuri, de la ora 12.00, in toate catedralele, bisericile si manastirile Patriarhiei Romane vor suna clopotele “in semn de recunostinta si se vor inalta rugaciuni de pomenire pentru primii EROI revolutionari, care s-au jertfit pentru libertatea, credinta si demnitatea poporului roman asuprit de regimul comunist”, se mai spune in comunicat. 

Citeste si: Klaus Iohannis a participat la Timisoara la evenimentele dedicate Revolutiei din 1989: Suntem datori sa avem ca reper libertatea!

Luni, pe 22 decembrie, de la ora 12.00, in toate locasurile de cult ortodoxe din Patriarhia Romana vor fi trase clopotele si va fi oficiata o SLUJBA DE POMENIRE a EROILOR din Bucuresti si alte localitati ale tarii, care acum 25 de ani “s-au jertfit pentru neam, credinta si tara”.

Sursa foto: mitropolia-banatului.ro