Smiley a convins-o pe Gina Pistol să facă pasul următor în relație

Speriat că ar putea să o piardă pe Gina Pistol, Smiley a hotărât să facă un pas important în relație, cerându-i iubitei lui să se mute împreună, notează cancan.ro.

Temerile cântărețului sunt întemeiate mai ales după ce blonda ar fi decis să pună ceva distanță între ei după ce a aflat că Smiley a flirtat cu Ana Baniciu. Gina ar fi fost de-a dreptul scandalizată de faptul că iubitul ei a îndrăznit să flirteze cu o altă femeie, mai ales cu o persoană publică. În ciuda faptului că artistul i-a jurat că nu ar înșela-o, co-prezentatoarea show-ului “Chefi la cuțite” ar fi decis să pună puțină distanță între ea și Smiley.

Citește și: SMILEY A JUCAT LA DUBLU! ARTISTUL A PENDULAT ÎNTRE GINA PISTOL ȘI CELEBRA “FUNDULEȚ”

Văzând că supărarea Ginei este mult mai serioasă decât anticipase, Smiley și-ar fi luat inima în dinți și ar fi decis să ducă relația la un alt nivel. Astfel, el i-ar fi cerut frumoasei blondine să se mute la el.

”Ei chiar se iubesc și nu este o iubire adolescentină, ci foarte matură, așezată. Da, Gina s-a mutat la Smiley și sunt mai uniți ca niciodată. Aceasta a fost modalitatea lui de a-i arăta ei că are intenții cât se poate de serioase. După episodul cu Ana Baniciu, sunt convins că Smiley nu are ochi decât pentru Gina”, a declarat un apropiat al artistului, pentru Cancan.ro.

Sursa foto: cancan.ro