Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”

Smiley a jucat la dublu cu Gina Pistol și Ana Baniciu. Cancan.ro scrie că prezentatorul Pro TV a ”ținut-o caldă” pe deținătoarea celui mai sexy posterior din industria muzicală până când s-a decis asupra fostului iepuraș Playboy.

Update: La câteva ore după aceste dezvăluiri, Gina Pistol a postat și o reacție, care a dat de gândit prietenilor ei virtuali. Vedeta a postat un mesaj dur, despre care fanii ei cred că le este destinat Anei Baniciu și lui Smiley. „Bună dimineața! Să nu fii o persoană de c***t astăzi!”, este postarea făcută de Gina Pistol pe Instagram.

Știre inițială

Smiley și Gina Pistol au început o relație în a doua parte a anului trecut, după ce blondina s-a despărțit de Alin Cocoș. Legătura dintre ei nu i-a picat deloc bine sexoasei Ana Baniciu, care era foarte apropiată de artist până să apară în peisaj fostul iepuraș Playboy. De altfel, și Smiley avea o conexiune aparte cu fata celebrului cântăreț Mircea Baniciu. Cei doi se înțelegeau foarte bine și erau în contact permanent.

Citește și: SMILEY ȘI GINA PISTOL AU PLECAT ÎNTR-O VACANȚĂ DE VIS

Conform sursei citate, Simley evita să iasă în public cu prezentatoarea “Asia Express” și să-și oficializeze relația și din cauza existenței Anei Baniciu. De precizat că, în toată această perioadă, Smiley i-a ascuns Ginei apropierea de Ana Baniciu, existentă încă dinainte ca artistul și ex-iepurașul Playboy să formeze un cuplu. Cântărețul a ales să le “agite” pe amândouă și să vadă, astfel, la cine se oprește. Și când a decis a lăsat-o deoparte pe sexoasa Ana Baniciu.

Interesant este faptul că Ginuța habar nu avea de existența celei supranumite “Funduleț”. Aceasta din urmă era, însă, la curent cu “tratativele” dintre Smiley și Gina Pistol, dar nu a vrut să-i forțeze mâna artistului, preferând, totuși, să afișeze o atitudine ușor sfidătoare față de prezentatoarea de la “Asia Express”. Show unde, de altfel, a și participat Ana Baniciu.

Sursa text: cancan.ro