Smiley a susținut un concert în orașul natal. Reacția bunicii sale care l-a văzut pentru prima dată pe scenă

Spectacol luni seară, la Piteşti, unde îndrăgitul artist Smiley a susţinut în oraşul natal, un concert din turneul naţional intitulat “Confesiune”. Pe lângă sutele de fani care l-au aclamat şi au cântat cu el, în public s-a aflat şi o parte din familia artistului.

Aflat la jumătatea primului său turneu naţional, numit “Confesiune”, Smiley a cântat luni seară acasă, la Piteşti. Timp de cel puţin două ore, dansul şi emoţia s-au împletit armonios şi, din vals în vals, Smiley şi-a făcut “confesiunea” pe scenă, în faţa publicului, scrie știrileprotv.ro.

Citește și: CRISTIAN ȚÂNȚĂREANU, BOLNAV DE CANCER, A FĂCUT UN ANUNȚ NEAȘTEPTAT

Emoţiile au fost cu atât mai mari cu cât, în sală, s-a aflat şi o parte din familia lui Smiley. “Nemaipomenit de bine, simţeam că zbor, plutesc. M-am bucurat nespus de mult”, a spus bunica artistului.

″Întotdeauna am emoţii foarte mari când sunt la Piteşti şi având în vedere că e prima oară când bunica mă vede pe scenă. Ai mei şi-au dorit să cumpere bilet la concertul meu, deşi îţi dai seama că aveam invitaţii pentru familia mea”, a spus Smiley.

Sursa foto: click