Smiley, despre plecarea de la Pro TV si oferta concurentei: „Mi-am asumat un risc impreuna cu Pavel Bartos, nu stiam la ce ne bagam“

Smiley (32 de ani), pe numele real Andrei Tiberiu Maria, a confirmat ca a primit o oferta „din partea concurentei“, in perioada „migratiei“ vedetelor de la Pro TV la Antena 1, dar a refuzat. Vedeta spune ca a cantarit decizia alaturi de Pavel Bartos, s-a aratat deranjat de plecarea lui Horia Brenciu si a dezvaluit ca venirea lui Tudor Chirila la Vocea Romaniei s-a facut la propunerea sa si a antrenorilor emisiunii.

Dupa „exodul“ mai multor vedete Pro TV catre Antena 1, Smiley, care apare in show-urile „Vocea Romaniei“ si „Romanii au talent“, a primit la randul lui o oferta „din partea concurentei“, dar a ales sa ramana la postul de pe bulevardul Pache Protopopescu, dupa ce a luat o decizie de comun acord cu Pavel Bartos.

CITESTE SI: Anda Adam si-a cumparat un carucior pentru copil, ca in filmele SF! Se desface automat, are faruri si ecran LCD

Vedeta a declarat pentru radubuzaianu.ro ca si-a asumat un risc, stabilind cu Pavel Bartos sa ramana la Pro TV, in echipa. Totodata, Smiley a spus ca venirea lui Tudor Chirila in locul lui Horia Brenciu a venit la propunerea sa si a colegilor antrenori de la „Vocea Romaniei“.

Intrebat daca „s-a pus problema sa pleci de la Pro TV?“, Smiley a raspuns ca anul trecut s-a facut aceasta propunere, dar nu a acceptat-o. „Asa am considerat. In principiu, in momentul ala nu era nimic mai tare ca «Romanii au talent» si «Vocea Romaniei». Mi-am asumat un risc impreuna cu Pavel. Nu stiam la ce ne bagam si el a fost de acord“, a spus el. „Eram implicati ambii in ac

„Eram implicati ambii in aceste doua proiecte. Si noi am mers ca echipa tot timpul. Am luat decizia asta pentru ca asa am considerat ca e mai bine pentru noi. Si uite, decizia a fost foarte buna. Plus, ca noi suntem in Pro TV de multi ani. Eu sunt acolo de zece ani. Sunt atasat de brandul asta. Desi, din pacate, cam toti oamenii cu care am lucrat nu mai sunt la Pro TV. Cu parere de rau ,nu mai lucrez cu oamenii aceia, ne-am asumat un risc ramanand fara sa stim ce se va intampla. Am avut de munca mai mult ca inainte. A venit o echipa noua. A trebuit sa stam cu ea, a fost greu“, a completat Smiley.

Totodata, vedeta a marturisit ca venirea lui Tudor Chirila in locul lui Horia Brenciu a fost luata in calcul la propunerea sa si a celorlalti antrenori de la „Vocea Romaniei“. „A fost o alegere pe care noi trei am facut-o. Noi l-am vrut si l-am propus. Au fost mai multe variante, asta a fost propunerea noastra“, zice Smiley. Pe de alta parte, acesta spune ca Brenciu nu mai era la Pro TV inca de dinainte de plecarile masive ale vedetelor si ca a aflat vestea din presa. „Horia Brenciu a plecat cu mult inainte de plecarile masive de la Pro TV. Nu mi-a picat bine! Pentru ca noi am aflat din presa. Nu mi-a picat bine“, a mai zis Smiley.

In primavara anului 2014, mai multe vedete si oameni importanti de la Pro TV au ales sa plece la Antena 1, pe fondul schimbarii conducerii postului. Stefan Banica Jr, Horia Brenciu, Mihai Petre, Mona Segall, grupul de umor Serviciul Roman de Comedie, Ruxandra Ion sunt doar o parte dintre numele care au migrat catre postul trustului Intact.

Sursa: adevarul