Smiley și Delia au lansat o piesă împreună! Video

Smiley şi Delia au lansat, luni, melodia „Ne vedem noi”, o piesă-eveniment, aceasta fiind considerată drept cea mai aşteptată colaborare din muzica pop românească a ultimilor ani, se arată într-un comunicat remis presei de Hahaha Production.

„Ştiu că publicul ne cere de mult timp o piesă împreună, însă eu nu pot face colaborări decât atunci când simt că e piesa potrivită. Abia după ce am compus şi am înregistrat ‘Ne vedem noi’, am simţit că este o piesă pentru noi doi. Pur şi simplu, mood-ul piesei mi s-a părut potrivit cu stilul şi cu vocea Deliei. Aşa i s-a părut şi ei şi iată-ne lansând piesa”, povesteşte Smiley.

„Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy şi de Şerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, şi aşa a apărut ‘Ne vedem noi’. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook şi pe YouTube şi chiar am cântat atunci, la cald, părţi din piesă oamenilor care erau pe recepţie.

Abia după ce am terminat-o, am simţit că îi lipseşte dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un ‘el’ şi o ‘ea’ şi iată că, după o altă perioadă de lucru, auziţi acum varianta ei finală, cu Delia‘, a mai spus Smiley.„Expresia ‘Ne vedem noi’ poate avea nenumărate sensuri şi poate fi spusă pe multe tonuri, aşa că lăsam ascultătorii să-şi descifreze mesajul în tonul potrivit lor şi poveştii pe care o trăieşte fiecare”, a conchis Smiley.

 

La rândul ei, Delia a spus că o bucură mult colaborarea cu Smiley. „Sunt fericită că în sfârşit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl ştiu de o viaţă. E neschimbat: mereu creativ, fericit şi zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizează şi sperăm să ajungă cu căldură în sufletele tuturor”, a declarat Delia.

Sursa foto: instagram