Smiley și Gina Pistol s-au despărțit? Cum au fost surprinși cei doi

Smiley și Gina Pistol nu au mai fost văzuți de ceva timp împreună și asta doar pentru că blondina a fost ocupată cu Asia Express. Nu s-au despărțit, dacă la asta vă gândeați, dimpotrivă! Relația lor este din ce în ce mai puternică.

Cei doi au fost surprinși împreună la avanpremiera filmului ”Star Wars – Ascensiunea”.  Cei doi au fost însoțiți și de fratele lui Smiley, Filip Maria. Acesta a primit, recent, din partea Capital, premiul pentru managerul anului pentru performanțele sale de la HaHaHa Production.

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, a declarat Smiley, artist, producător, compozitor și fondator HaHaHa Production.

„Am fost uimit și măgulit când am auzit că am câștigat acest premiu la o gală la care sunt prezente personalități atât de importante din business-ul românesc. Este prima dată când în familia noastră altcineva în afară de Smiley urcă pe o scenă”, a declarat Filip Maria imediat după ce a primit trofeul.

Suras foto: click