Sneakerși – pentru ce stilizații se potrivesc?

Sneakerșii sunt o încălțăminte care a schimbat multe puncte de vedere deja bine stabilite despre modă. Deși chiar acum un deceniu sau doi, combinația unei rochii elegante cu acest tip de pantofi a fost destul de surprinzătoare, în acest moment nu este o combinație surprinzătoare. Cu ce stilizații se potrivesc sneakerșii?

Sport

Nu vom surprinde pe nimeni cu afirmația că sneakerșii sunt, desigur, o încălțăminte care arată grozav într-o stilizație sportivă. Cu toate acestea, dacă încălțămintea este destinată unui anumit tip de sport, aceasta trebuie adaptată la disciplina dată, astfel încât să asigure siguranța și cele mai bune rezultate. În acest fel, poți fi sigur că încălțămintea va fi confortabilă și, în același timp, îți va proteja picioarele de posibile leziuni.

Pentru viața de zi de zi, confortabile

Sneakerșii vor arăta grozav într-o stilizație de zi cu zi. Confortabil, destul de ușor și aerisit – diverse modele de încălțăminte au fost combinate cu blugi sau jambiere de ani de zile. Nu vei face niciodată o greșeală prin adăugarea acestor pantofi la stilizația ta de zi cu zi!

Pentru fiecare ocazie!

După cum am menționat în introducere, nu cu mult timp în urmă, sneakerșii erau asociați doar cu

stilul sportiv. În acest moment, există o opinie destul de diferită legată de sneakerși, iar încălțămintea sport este, de asemenea, combinată cu haine ceva mai elegante. Deci, îi poți surprinde pe cei din jur, prin asortarea cu pantaloni chino și chiar … rochii!

Ce trebuie să ții minte, alegând sneakerșii pentru stilizație

Deși majoritatea modelelor de sneakerși de damă pot fi asortați cu aproape orice ținută, trebuie să ții minte un lucru: selectarea lor trebuie să fie adecvată cu restul ținutei. Aceasta este singura modalitate de a-ți asigura aspectul perfect indiferent de ocazie. De exemplu, la o rochie sau o fustă midi, merită să alegi sneakerși pe coturn, deoarece încălțămintea pe talpă plată poate scurta optic piciorul.Se presupune, de asemenea, că merită să se potrivească culoarea încălțămintei cu restul ținutei. Un concept interesant este și selecția … culorilor la sneakerși. Pantofi sport eleganți, roz și o cămașă în aceeași nuanță, precum și chinoii eleganți pot fi o ținută pentru o întâlnire de afaceri!În plus, merită să ții minte o regulă: modelele simple și modeste de sneakerși sunt alese la ținute colorate, vii. Dacă stilizația în sine nu conține multe culori și modele – poți alege încălțăminte îndrăzneață care va sta la baza întregului.

Accesoriile sunt importante!

După cum poți vedea, sneakerșii vor funcționa în multe situații, ceea ce va mulțumi cu siguranță multe fane ai acestui tip de încălțăminte. Popularitatea lor nu este controversată – la urma urmei, sunt unul dintre cele mai confortabile tipuri de încălțăminte create vreodată! Alegerea potrivită a stilizației te face să arăți și să te simți minunat.