SNOOP DOGG a fost ARESTAT IN SUEDIA. Afla motivul

Rapperul american SNOOP DOGG a fost ARESTAT sambata in localitatea UPPSALA dupa ce a sustinut un concert in orasul suedez. Artistul a fost oprit sub suspiciunea de CONSUM DE DROGURI si eliberat ulterior dupa efectuarea unui TEST DE URINA. Rapperul ii acuza pe politistii suedezi de RASISM, scrie UPI.

Rapperul considera ca arestarea sa a fost motivata rasial si a postat pe contul sau de pe reteaua Instagram numeroase videoclipuri in care isi argumenteaza punctul de vedere.

”Profilare, PROFILARE RASIALA. Au venit si m-au scos din masina”, spune Snoop Dogg intr-un videoclip filmat cu telefonul sau mobil in timp ce se afla in sectia de politie.

CITESTE SI: VIDEO Vicepresedintele Camerei Lorzilor a demisionat dupa ce a fost filmat prizand cocaina impreuna cu doua prostituate

”Este bine sa fii cercetat si sa nu se gaseasca nimic, DECAT SA NU FII CERCETAT DELOC”, mai spune rapperul ironic in alt videoclip.

Snoop Dogg a fost oprit sambata de un echipaj al politiei suedeze dupa ce plecase de la un concert pe care l-a sustinut in Uppsala. Potrivit ofiterului de politie, Snoop Dogg avea semnalmente care indicau ca se afla sub influenta consumului de droguri si a fost dus la sectie pentru a fi testat, a declarat purtatorul de cuvant al politiei suedeze Christer Nordstrom pentru revista People, adaugand ca dupa aproximativ o ora Snoop Dogg a parasit sectia de politie.

Sursa foto: rapbasement