SNSPA deschide anul universitar intr-un NOU SEDIU

Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) va deschide miercuri anul universitar 2014-2015 intr-un NOU SEDIU, situat in bd. Expozitiei nr. 30 A.

La eveniment vor participa membri ai comunitatii academice a SNSPA, personalitati marcante ale mediului universitar si ale spatiului public si invitati speciali.

Citeste si: ADMITERE FACULTATE 2014: SNSPA scoate la concurs 800 de locuri fara taxa la studii de licenta

NOUL SEDIU al SNSPA este situat in zona de N-NV a Capitalei, in vecinatatea Complexului Expozitional Romexpo. Lucrarile au inceput in luna februarie 2009. Cladirea, al carei regim de inaltime este 2S+P+8E  va cuprinde intreaga structura administrativa a institutiei, precum si decanatele facultatilor. Studentii si cadrele didactice ale SNSPA vor beneficia de un spatiu modern de invatare, in care vor avea loc si evenimente, congrese, workshp-uri.

Citeste si: PROTOCOL DE COLABORARE intre Primaria Sectorului 3 si SNSPA

Cladirea dispune de trei amfiteatre cu o capacitate de 228 locuri fiecare, numeroase sali de curs si seminar, 3 laboratoare de IT, o biblioteca cu sala de lectura si biblioteca electronica, spatii pentru cumparare si multiplicare carti, bucatarie si linie de autoservire, sala de mese cu 150 de locuri pe serie, parcaj pentru autoturisme, biciclete si motociclete. Cladirea este prevazuta cu doua lifturi interioare normale si doua lifturi rezistente la foc, cu un lift pentru carti si un lift panoramic, de exterior.

Sursa foto: facultateademanagement.ro