Soacra cu trei gineri.Bancul zilei

O soacra cu trei gineri vrea sa vada cat de iubita este de catre ginerii sai. Asa ca se baga in fantana si incepe sa strige:
-Ajutor, ajutor..ma inec! Sa ma ajute cineva!
Lucrand afara, ginerele mic  vine in graba mare si o scoate din fantana. A doua zi, in fata case sale, era parcata o Dacie noua cu un biletel pe parbriz, in care scria: “De la mama soacra, cu dragoste!”
La cateva zile distanta, soacra il vede pe drum, pe cel de-al doilea ginere. Nu sta pe ganduri si se baga in fantana, unde incepe sa strige:
-Aoleu, ma inec! Ajutor, sa ma ajute cineva!
Ginerele auzind strigatul vine repede si o scoate din fantana. A doua zi, in fata casei lui gaseste o masina nou nouta, marca Toyota, cu un biletel pe care scria:” De la mama soacra, cu dragoste!”
Mai trec cateva zile si iar soacra se baga in fantana si incepe sa strige ca din gura de sarpe:
-Ajutor, sariti oameni buni ca ma inec! Cum trecea pe acolo, ginerele cel mare, se uita si el, sa vada cine striga din fantana. O vede pe soacra si nu sta pe ganduri, merge si aduna cativa bolovani pe de marginea drumului si ii tranteste in cap , pana ce aceasta moare.
A doua zi, in fata casei, ginerele cel mare gaseste parcata o masina marca BMW, cu un biletel pe care scria: “De la tata socru, cu dragoste!”