Soacra lui Florin Salam pune gaz pe foc! Mama Roxanei Dobre face scandal

Roxana Dobre a revenit acasă, duminică, după mai multe zile petrecute departe de Florin Salam şi fiicele lor. Insă bruneta le-a declarat război direct fiicei manelistului şi ginerelui acestuia, informează cancan.ro.

Un apropiat al lui Florin Salam şi al Roxanei Dobre a povestit cu lux de amănunte pentru sursa citată ce s-a întâmplat odată cu revenirea brunetei acasă. Bărbatul susţine că Roxana şi Melania, ”soacra” lui Florin Salam, le-au declarat război lui Betty şi iubitului acestuia, cu care s-au certat la cuţite.

”Florin şi Roxana încearcă să se împace. După revenirea Roxanei acasă, a avut loc un schimb dur de replici între ea, Betty şi Cătălin, iubitul fiicei lui Florin. Totul a pornit de la mama Roxanei, care i-a reproşat lui Cătălin că a confirmat presei faptul că Roxana a plecat de acasă. S-a ajuns la injurii. Urât, urât a fost. Nici nu vă puteţi imagina, ultimele injurii din lume pe care le-aţi putea auzi din gura unei femei, i le-a aruncat.

Citește și: ROXANA DOBRE RECUNOAȘTE CĂ A FUGIT DE ACASĂ! CE A DECLARAT BRUNETA DESPRE RELAȚIA CU FLORIN SALAM

Roxana o respinge mereu pe Betty, încă de la început. Nu-i spune când îl sună Betty, evită să-l pună pe Florin în contact cu Dani şi cu Betty. Eu o ştiu de mult timp pe Roxana, eram prieteni de familie, ea a crescut practic sub ochii mei. Ea nu i-a acceptat niciodată pe copiii lui Florin Salam, pe Betty şi pe Dani. Se poartă extrem de urât cu ei, îi înjură, îi repede, se răsteşte la ei. Foarte, foarte urât se poartă cu Betty şi cu Dani, a spus, pentru cancan, apropiatul Roxanei şi al lui Florin Salam.

Sursa text: cancan.ro