Soarta deputatului FLORIN POPESCU va fi decisa marti in PLENUL Camerei

RAPORTUL Comisiei juridice cu privire la solicitarea de incuviintare a ARESTARII preventive a deputatului FLORIN POPESCU va fi dezbatut si votat marti de PLENUL Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres.

”RAPORTUL in ce il priveste pe FLORIN POPESCU este pe ordinea de zi, se va discuta maine (n.r. marti), va fi votul final la 12.30”, a anuntat, luni, secretarul Camerei Deputatilor Niculae Mircovici. 

Citeste si: FLORIN POPESCU, “baronul puilor” din Dambovita, a fost SCAPAT de colegii DEPUTATI

COMISIA JURIDICA a Camerei Deputatilor, in baza votului, va da un RAPORT catre Biroul Permanent impotriva solicitarii ministrului Justitiei cu privire la incuviintarea ARESTARII preventive a deputatului FLORIN POPESCU, a declarat la sfarsitul lunii aprilie luni presedintele comisiei, Bogdan Ciuca.

Acesta a precizat ca dintre cei 23 de deputati prezenti la sedinta comisiei (din 27) 15 au votat impotriva cererii, sapte in favoarea acesteia si unul s-a abtinut. 

Citeste si: CASELE deputatului FLORIN POPESCU au fost puse sub SECHESTRU 

Deputatul FLORIN POPESCU, membru al Partidului Miscarea Populara (PMP), a fost audiat de COMISIA JURIDICA a Camerei Deputatilor dupa ce ministrul Justitiei a trimis conducerii forului legislativ solicitarea DNA de ARESTARE preventiva a acestuia.

Potrivit DNA, in cursul anului 2012, FLORIN POPESCU, folosind influenta si autoritatea decurgand din functia de presedinte al PDL Dambovita, i-a cerut administratorului unor societati comerciale cantitatea de 50.000 – 60.000 pui grill (60 – 80 tone, cu valoare de peste 400.000 lei) pentru a o distribui in scop electoral cetatenilor din judetul Dambovita, in campania electorala pentru alegerile locale din iunie 2012, cand a candidat pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Dambovita.

DNA sustine ca, pentru a impiedica descoperirea faptei de CORUPTIE, omul de afaceri respectiv a livrat produsele in pungi neinscriptionate, dintr-un spatiu de depozitare inchiriat si folosit de o societate comerciala care nu ii apartinea.

Sursa foto: adevarul.ro