“Fugarul” MARKO ATTILA a fost SALVAT de CHIULUL alesilor din Camera Deputatilor. UPDATE

DEMISIA in original a deputatului UDMR MARKO ATTILA nu a ajuns la Camera Deputatilor nici pana acum, iar miercuri va fi supusa la vot cererea DNA de incuviintare a retinerii si ARESTARII PREVENTIVE a deputatului, scrie Agerpres.

UPDATE 10.39: MARKO ATTILA, deputatul UDMR fugar, a fost salvat de CHIULUL in masa al alesilor din CAMERA DEPUTATILOR.

Demisia deputatului UDMR MARKO ATTILA GABOR a fost transmisa saptamana trecuta Biroului permanent in copie, de catre presedintele Uniunii, HUNOR KELEMEN, in aceste conditii neputand fi inregistrata.

CITESTE SI: Pe cine dracu’ are MARKO ATTILA la mana?

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat cererea DNA in cazul deputatului UDMR MARKO ATTILA GABOR de incuviintare a retinerii si ARESTARII PREVENTIVE, intr-un nou dosar penal. Potrivit vicepresedintelui Comisiei juridice, CIPRIAN NICA, pentru retinere au fost 17 voturi “pentru”, unul “impotriva” si unul nul, iar pentru arestare preventiva s-au inregistrat 16 voturi “pentru”, unul “impotriva”, o abtinere si un vot nul.

Deputatul UDMR MARKO ATTILA nu a fost prezent la comisie, el fiind reprezentat de doi avocati, care au transmis deputatilor ca Marko Attila Gabor este in Ungaria, iar mesajul sau este “ca nu se sustrage retinerii sau arestarii pentru ca vrea sa isi dovedeasca nevinovatia”.

Sursa foto: realitatea.net