GUCCIFER, cel mai temut HACKER ROMAN, VA fi EXTRADAT in SUA! UPDATE

GUCCIFER, cel mai temut HACKER ROMAN, are vineri asteptari mari de la judecatorii Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). LAZAR MARCEL LEHEL este pe punctul de a fi EXTRADAT in SUA, unde FBI vrea sa il ancheteze pentru ca a violat corespondenta electronica a unor persoane publice.

UPDATE 17.00Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, vineri,  ca GUCCIFER, cel mai cunoscut si temut HACKER ROMAN, poate fi EXTRADAT in SUA. Instanta Suprema a admis, astfel, o solicitare venita din partea Statelor Unite.

Inclusiv doi dintre actualii candidati la presedintia SUA, Hillary Clinton si Jeb Bush, au fost victimele HACKERULUI ROMAN GUCCIFER, dar si generalul Colin Powell, fostul secretar al Apararii de la Washington a carui corespondenta cu europarlamentarul roman Corina Cretu a starnit numeroase controverse. Fost taximetrist in Arad, LAZAR MARCEL LEHEL s-a transformat peste noapte in cel mai vanat HACKER de pe planeta si si-a luat porecla de GUCCIFER.

GUCCIFER a fost condamnat in Romania pentru ca a spart conturile de mail ale unor personalitati in Romania, inclusiv cea a fostului sef al SRI, George Maior, actualul nostru ambasador in SUA. A primit 7 ani de inchisoare si se afla in penitenciarul de maxima siguranta de la Arad. Insa acum oficialii americani cer extradarea lui. Iar in Statele Unite ale Americii, GUCCIFER risca chiar si 50 de ani dupa gratii.

La FBI s-au intregistrat plangeri pe banda rulanta impotriva HACKERULUI ROMAN GUCCIFER: oameni de afaceri, actori sau politicieni au cerut ca HACKERUL ROMAN sa fie prins si pus sub acuzare. GUCCIFER a dezvaluit ca Hillary Clinton, actuala candidata la presedintia Statelor Unite ale Americii, ar fi folosit o adresa de mail personala in treburile oficiale ale Casei Albe.

Pana acum, judecatorii Curtii de Apel Timisoara s-au opus extradarii lui GUCCIFER in STATELE UNITE. Ramane de vazut ce decizie vor lua magistratii de la Instanta Suprema.

Sursa foto: aradon