SOARTA lui VICTOR PONTA va fi DECISA, LUNI, in CEX al PSD

comitet executiv psd, soarta victor ponta, dosar dna, premier romania, valeriu zgonea, psd,

Soarta premierului VICTOR PONTA va decisa, luni 8 iunie, atunci cand se va intruni Comitetul Executiv al Partidului Social Democrat (PSD), informeaza postul de televiziune B1 Tv citand surse politice din interiorul partidului.

CEX al PSD se va intruni, in data de 8 iunie, de la ora 15.00 la Sala Grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputatilor. VALERIU ZGONEA, presedintele Camerei si unul dintre liderii social democratilor a declarat, sambata, ca nu se va dezice nici de VICTOR PONTA. “Ma cunosc cu LIVIU DRAGNEA si VICTOR PONTA de peste 15 ani si nu ma voi dezice niciodata de ei”, a afirmat ZGONEA.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, URMARIT PENAL pentru SPALARE de BANI si EVAZIUNE FISCALA. CEREREA DNA va fi discutata, luni, in Comisia Juridica. UPDATE 

In aceeasi ordine de idei, Comisia juridica a Camerei Deputatilor se va reuni luni 8 iunie, de la ora 11,00, pentru a discuta despre scrisoarea procurorului general referitoare la formularea cererii de incepere a URMARIRII PENALE fata de premierul VICTOR PONTA.

Presedintele PSD, VICTOR PONTA, este URMARIT PENAL de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in dosarul lui DAN SOVA, PREMIERUL ROMANIEI fiind acuzat  pentru o serie de FAPTE de CORUPTIE ca SPALARE de BANI, EVAZIUNE FISCALA si FALS IN INSCRISURI.

CITESTE SI: IOHANNIS: Astept o decizie pragmatica a Camerei Deputatilor in cazul solicitarii DNA referitoare la PONTA 

Sursa foto: gandul.info