SOC Actorul VAL KILMER mai are cateva luni de trait! Ce l-au anuntat medicii e sfasietor!

Hollywoodul se pregateste de doliu. Familia celebrului actorul Val Kilmer, in varsta de 55 de ani, ar fi fost avertizata de medici sa se pregateasca pentru ce e mai rau.

Cunoscut pentru infatisarea robusta, acesta acum s-a topit pe picioare, iar revista National Enquirer anunta ca acesta se va stinge pana la sfarsitul verii, Val pierzand lupta cu cancerul la gat si mai avand doar trei luni de trait. Starul a fost spitalizat in luna ianuarie din cauza tumorii, insa de atunci starea lui s-a degradat de la o zi la alta, ajungand numai piele si os. si asta, din cauza ca protagonistul din „Batman Forever” ignora tumoarea de la gat, despre care stie inca din vara anului trecut si in legatura cu care nu a luat nici o masura.

CITESTE SI: VIDEO Solistul de la Foo Frighters si-a RUPT piciorul pe scena. Ce s-a intamplat dupa este UIMITOR

Val Kilmer este adeptul unui cult religios, Christian Science, ai carui membri nu urmeaza tratamente medicale si considera ca bolile sunt de fapt niste iluzii ce pot fi corectate prin rugaciune.Kilmer, faimos pentru rolurile din “Batman Forever”, “The Doors” si “Sfantul/ The Saint”, „Top Gun”, a ajuns, potrivit sursei, sa cantareasca doar 54 de kilograme. Cu toate acestea, starul incearca sa-si ascunda boala de fani. Nu vrea sa-si recunoasca diagnosticul sumbru.

CITESTE SI: S-au DESPARTIT! Un cuplu celebru s-a DESTRAMAT inainte de NUNTA

Sursa foto www.news.com.au