SOC ! Alegerile FRF ar putea sa fie anulate

Alegerile de la Federatie Romana de Fotbal ar putea fi anulate, sustine Marian Iancu, patronul Politehnicii Timisoara, acesta spunand ca Adunarea Generala nu a fost convocata statutar.

Marian Iancu a declarat ca alegerile pentru sefia FRF desfasurate pe data de 5 martie si castigate de Razvan Burleanu, ar putea sa fie anulate. “Ei ar trebui sa aiba emotii legat de Adunarea Generala si ii astept sa se instaleze pentru ca au ceva probleme legate de modul in care s-a desfasurat si cum a fost administrata aceasta Adunare Generala. Sper ca domnul Burleanu sa nu se viruseze de ceea ce inseamna mafia fotbalului romanesc! Mircea Sandu nu are niciun merit ca sa poata ocupa functia de presedinte onorific si atata timp cat aceasta decizie a fost luata, in opinia mea, in mod penal, cat timp noi nu am fost convocati la aceasta Adunare Generala, avem dreptul statutar de a ataca la Tribunalul de la Lausanne hotararile luate in Adunarea Generala. Putem sa atacam in totalitatea ei hotararea Adunarii Generale, inclusiv alegerea lui Razvan Burleanu in functia de presedinte”, a anuntat Marian Iancu.

Citeste si: FRF a realizat un profit dublu fata de cat a cheltuit pentru meciul cu Argentina ! Vezi ce suma a obtinut Federatia

Marian Iancu isi doreste ca echipa sa, in prezent aflata in insolventa, sa fie inscrisa in Liga II din sezonul urmator.