SOC B1 TV a dat AFARA un REALIZATOR din cauza problemelor financiare

CATALIN PRISACARIU, B1 TV, PROBLEME FINANCIARE, ANUNT SOC, CATALIN PRISACARIU DAT AFARA, CONCEDIERE CATALIN PRISACARIU

Problemele financiare ale postului de televiziune B1 au inceput sa faca „victime” in radul prezentatorilor. Jurnalistul si moderatorul TV CATALIN PRISACARIU a aflat cu stupoare in weekend ca nu este necesar sa mai vina luni la munca, pentru ca emisiunea lui a fost scoasa din grila B1 TV, fara niciun avertisment prealabil, aparent din motive financiare.

“Vineri, la finalul emisiunii, am spus ca “ne revedem luni, de la ora 19.00″. Ieri, adica simbata, pe seara, conducerea postului m-a informat ca nu ne revedem luni. Nici de la 19.00, nici de la alta ora. Si nici in vreo alta zi. Emisiunea mea, deci, a fost scoasa de pe post. Singurul motiv invocat: situatia financiara precara a postului”, scrie pe blog CATALIN PRISACARIU.

CATALIN PRISACARIU subliniaza ca in in ultimul an si jumatate a “experimentat trei taieri de venituri”, la postul B1 TV, si nu stie de ce conducerea postului a ales sa il concedieze in weekend.

“Poate fix atunci, sambata seara, departamentul contabil al postului a incheiat o munca extenuanta la un raport de audit care a aratat cat de grava e problema”, ironizeaza CATALIN PRISACARIU, care adauga in acelasi ton: “Sper ca scoaterea mea de pe post sa fie suficienta pentru ca B1 sa se salveze de la faliment, ii urez succes conducerii postului in acest titanic demers”.

CATALIN PRISACARIU a lucrat timp de doi ani la B1 TV, unde a realizat emisiunea Butonul de panica, difuzata de luni pana vineri, la ora 19.

CATALIN PRISACARIU sustine ca nu a fost chemat la negocieri salariale si adauga ca nu ar fi muncit gratis. “Dar faptul ca postul nu a fost dispus nici sa mimeze o negociere arata ca scopul era unul precis”, mai scrie CATALIN PRISACARIU, care este colaborator la revista Kamikaze si la cotidianul Romania libera.

Sursa foto: b1.ro