SOC! Brigitte Sfat face dezvaluiri incendiare despre relatia cu Ilie Nastase si despre operatiile estetice nereusite

Brigitte Sfat a facut o serie de dezvaluiri incendiare, miercuri seara, despre relatia de dinainte si dupa casatoria cu legenda tenisului romanesc, Ilie Nastase. Brigitte a povestit, in studioul Wowbiz, ca au fost momente de tensiune maxima cu trei zile inainte de nunta, declarand: “Ilie Nastase a murit pentru mine atunci”.

Totul a pornit de la o admiratoare a lui Ilie Nastase, care ii facea declaratii de iubire acestuia chiar in pragul nuntii. Acela a fost momentul in care Brigitte Sfat a luat marea hotarare, aceea de a se reconstrui si de a-si recapata feminitatea, in conditiile in care devenise “o femeie cu fundul mare, o ratusca, femeia-barbat”. Dupa casatorie, bruneta a incercat sa puna in ordine lucrurile si a decis sa se apuce de sport, de dieta si sa recurga la o operatie estetica care sa-i redea naturaletea de altadata.

“Cu trei zile inainte de nunta am vazut un mesaj in care o domnisoara ii spunea lui Ilie ca il iubeste mult de tot. Ilie mi-a spus ca nu a fost mai mult decat un flirt telefonic, pentru ca eu il neglijasem, pentru ca eu stateam cu muncitorii la Academie. Am ajuns in situatia in care m-am lasat pe mine. Devenisem o femeie cu fundul mare, o ratusca, devenisem femeia-barbat. Pentru mine Ilie a murit atunci. Am suferit foarte mult, pentru ca voiam sa fie un barbat foarte dedicat. Am fost eu de vina. Calitatea nevestei este sa suporte barbatul cu toate toanele si defectele. El cand a acceptat ca eu sa ii fiu iubita, el a acceptat mult mai multe lucruri grave din trecutul meu, decat un mesaj pe care l-am gasit eu. Cel mai important lucru pentru mine este cum ma vede pe mine Ilie. Trebuie sa recladesc imaginea mea in fata lui Ilie: am incercat sa ma reconstruiesc ca femeie. Am incercat sa imi recastig feminitatea. Am vazut ca el a fost alaturi de mine la aceasta operatie. Intrasem in panica si am crezut ca el si-a schimbat sentimentele fata de mine”, a declarat Brigitte la Kanal D.

Uite ce petrecere de nunta au avut Brigitte Sfat si Ilie Nastase

Brigitte Sfat, victima unor operatii estetice nereusite

Brigitte Sfat a suferit o transformare foarte mare la nivelul fetei in urma cu cativa ani, cand a mers in Germania sa retuseze micile imperfectiuni pe care le avea.

Brigitte s-a ales cu multe complicatii in urma interventiilor, dupa ce i s-a injectat Bioalcamida, o substanta care a fost retrasa intre timp de pe piata, deoarece nu era bine tolerata.

„S-a intarit la 24 de ore si s-a raspandit in jurul buzelor, la 7-8 centimetri. Cand am palpat, nu mi-am dat seama ca este ceva in neregula. Am consultat doi medici din Romania, care m-au palpat si mi-au scos doua-trei pietricele. Ele s-au capsulat, se scoteau foarte greu. Imi scoteau doua-trei pietricele si ma durea foarte tare, ramaneau vanatai”, a declarat Brigitte la WOWbiz.

Dupa nunta cu Ilie Nastase, Brigitte Sfat a decis sa scape definitiv de substanta injectata in buze si s-a internat la o clinica din Germania, unde medicii i-au scos substanta solidificata in buze, dar si restul de acid hialuronic pe care si l-a injectat in pometi.

„Operatia a fost complexa si cu multe taieturi. Mi-am facut o repozitionare musculara si mi-am scos tot ce am avut artificial in fata. A fost repozitionat fiecare muschi. inca sunt umflata. Sub buza superioara am 19 taieturi. Mi-am scos atele acum doua saptamani, iar cicatricile se inmoaie, dupa care totul revine la normal. Am o incizie sub ochi pentru ca pe acolo s-a lucrat. Fiecare muschi s-a mutat acolo unde ii este locul”, a adaugat Brigitte.

Foto: Business 24, Wowbiz, enational.ro