Soc! Elodia avea telefonul deschis, la o zi dupa disparitie

Apar noi dezvaluiri in cazul Cioaca – Elodia. O informatie halucinanta a ajuns, ieri, in instanta, la Curtea de Apel Pitesti, fosta secretara a Elodiei Ghinescu afirmand ca aceasta ar fi avut telefonul deschis la o zi dupa presupusa crima comisa de Cristian Cioaca, scrie Ziarul Ring.

Cand credeam ca dosarul avocatei disparuta in noaptea de 29 spre 30 august 2007  in sfarsit si-a gasit rezolvare, iata ca noi probe si declaratii vin sa dea peste cap tot cursul anchetei. Daca secretara Elodiei ar avea dreptate, atunci asta inseamna ca au mintit procurorii care au spus ca telefonul presupusei victime era inchis. 

Martora Emilia Nita a spus ca ea, in data de 02.09.2007, la trei zile de la disparitia sefei sale, a semnat in locul Elodiei o cerere de amanare a unui dosar (lucru declarat si in fata procurorilor, dar si in fata judecatorului de prima instanta – vezi declaratia integrala pe ziarulring.ro). Avocata lui Cioaca, doamna Maria Vasii, a propus, in aparare, sa se expertizeze cele doua tipuri de scris: al Elodiei si al fostei secretare. Iar instanta a admis acest experiment judiciar.

Apoi, Emilia Nita a spus, sub juramant, ca in data de 31 septembrie 2007, intr-o vineri, adica la o zi dupa disparitie, a sunat-o pe Elodia, iar telefonul acesteia nu era inchis (asa cum se spune in rechizitoriu, la pagina 19). Telefonul ar fi sunat, dar Elodia… nu a raspuns.