BREAKING NEWS! Accident GRAV: Un fotbalist din NATIONALA ROMANIEI a ajuns la SPITAL. FOTO

Grav ACCIDENT, sambata noapte, in judetul Suceava. Trei persoane, printre care si un FOTBALIST din Liga I, au ajuns in stare grava la Spitalul Judetean, in urma IMPACTULUI dintre o masina si o caruta.

ACCIDENTUL dintre masina si caruta a avut loc in localitatea suceveana Ilisesti. Din primele informatii, soferul masinii, un tanar de 19 ani, se intorcea de la Bistrita, acolo unde fusese pentru a-l lua pe prietenul sau, ALEXANDRU BUZIUC, atacant la Gaz Metan Medias si component al echipei NATIONALE de TINERET “Under 21” a Romaniei, scrie romaniatv.net.

Citeste si: SASE PERSOANE AU MURIT IN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER CARE A AVUT LOC PE DN1, IN JUDETUL PRAHOVA. TREI COPII, PRINTRE VICTIME

ACCIDENTUL s-a petrecut cu doar 25 de kilometri inainte ca tinerii sa ajunga la destinatie. Potrivit sursei citate, o caruta le-a iesit in fata si IMPACTUL nu a mai putut fi evitat.

Carutasul a declarat ca un politist i-a spus sa intoarca in mijlocul drumului pentru ca il banuia ca transporta lemne furate.

In masina se mai afla si o fata de 17 ani. In urma impactului, fotbalistul, pasagera din dreapta si carutasul au ajuns la spital. Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili circumstantele in care s-a produs ACCIDENTUL.

ACCIDENT GRAV PE DN1: O PERSOANA A MURIT DUPA CE A FOST LOVITA DE O MASINA

Sursa foto: ghidularadean.ro, lpf.ro