SOC in LIGA I: PETROLUL PLOIESTI este de VANZARE

PETROLUL PLOIESTI, unul dintre cele mai importante cluburi din Liga 1, isi poate schimba din nou patronul, dupa ce a fost scos la VANZARE iar negocierile sunt in toi cu un fond de investitii din zona Golfului, informeaza cotidianul Gazeta Sporturilor.

Directorul general al clubului Petrolul Ploiesti, ANDI CRANGU, a anuntat ca PETROLUL PLOIESTI este de VANZARE. Favoriti sa preia echipa sunt niste investitori arabi. “De peste un an suntem in discutii pentru o tranzactie. Am avut contacte cu un fond de investitii, cu companii din Golf, cu persoane din tara, implicate in fotbal. Nu s-a concretizat insa nimic, nu neaparat din cauza pretului”, a declarat ANDI CRANGU intr-un interviu acordat editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor.

CITESTE SI: PATRONII PETROLULUI Ploiesti, in AREST LA DOMICILIU 

CRANGU a dezvaluit ca pretul pentru care PETROLUL PLOIESTI poate fi cumparat nu este foarte mare. “S-ar discuta la termenii cei mai seriosi la o oferta de patru, cinci milioane de euro. Eram chiar aproape de a bate palma la un moment dat, exact cand a aparut necazul cu DAN CAPRA”, a explicat ANDI CRANGU.

PETROLUL PLOIESTI  este patronat in acest moment de DAN CAPRA, care a cumparat echipa de la Florian Walter.

CITESTE SI: VIDEO PERCHEZITII DIICOT la clubul PETROLUL PLOIESTI: Prejudiciu 15 milioane de euro! UPDATE 

Sursa foto: sport.ro