SOC in lumea mondena! CRISTI BORCEA MAI ARE UN COPIL. DOVADA

Toti au ramas SOCATI! CRISTI BORCEA MAI ARE UN COPIL. DOVADA

Cristi Borcea (44 de ani) a fost dat in judecata de o fosta amanta, avocata Simona Dana Voiculescu, care si-a dorit ca fostul sef dinamovist sa recunoasca in fata legii ca este tatal fetitei sale, acum in varsta de opt ani. Vineri (16 ianuarie), Judecatoria Sectorului 3 a primit rezultatele testului ADN.

Rezultatul a venit chiar cu o zi inainte ca Borcea sa implineasca 45 de ani. Acum este sigur ca micuta Carolyne, fetita in varsta de 8 ani a avocatei Simona Dana Voiculescu, este al cincilea copil al milionarului Cristi Borcea, potrivit celor de la Click.ro.

Viata lui Cristi Borcea s-a schimbat radical in acest an. La 21 februarie, Simona Dana Voiculescu a depus o cerere pentru stabilirea paternitatii la Judecatoria Sectorului 3. Asta cu doar cateva zile inainte ca cel care ar fi tatal fetitei sale sa fie condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare in „Dosarul transferurilor”.

Citeste si: O FOSTA IUBITA DE PROFESIE AVOCAT L-A CHEMAT IN JUDECATA PENTRU A-I RECUNOASTE COPILUL

Cristi Borcea s-a trezit astfel ca trebuie sa se apere, din spatele gratiilor, in razboiul declansat de femeia cu care s-ar fi iubit mai bine de zece ani. Asa ca si-a trimis o armata de avocati la proces si a decis sa faca testul ADN pentru a fi sigur ca fetita, acum in varsta de 8 ani, este a lui. Rezultatul expertizei va ajunge pe masa judecatorilor, iar in 16 ianuarie, cu doar o zi inainte ca Borcea sa implinesca 45 de ani, a fost fixat urmatorul termen al procesului.

Avocata din Bucuresti declara, anul trecut, ca intre ea si BORCEA a fost o iubire ca-n filme, se pare ca fostul dinamovist ar avea nu patru copii, ci cinci copii! Fetita inca nerecunoascuta legal a intrat in clasa intai.