SOC IN MUZICA! TINA TURNER SE AFLA IN STARE GRAVA

SOC IN LUMEA MUZICALA! Indragita cantareata TINA TURNER se afla in stare grava, dupa ce recent a suferit un atac cerebral. Informatia a fost publicata de ziarul german Bild, care sustine ca TINA TURNER, in varsta de 74 de ani, a ramas imobilizata la pat in urma atacului cerebral.

Zvonurile cu privire la starea precara de sanatate a cantaretei au inceput inca de acum cateva saptamani, insa reprezentantii vedetei au negat toate aceste informatii. De mentionat, insa, ca de atunci Tina Turner nu a mai fost vazuta in public. 

Citeste si: O indragita cantareata va fi reinviata

Totul s-ar fi intamplat inainte ca aceasta sa plece in vacanta in Elvetia, alaturi de sotul ei Erwin Bach, in varsta de 58 de ani. Jurnalistii au incercat sa-l contacteaze pe Erwin Bach, insa acesta nu a dorit sa faca nicio declaratie.

Ziarul Bild mai noteaza, citand unul dintre angajatii Tinei Turner, ca “regina rock and roll” este imobilizata la pat si ingrijita de asistente medicale la domiciliu.

Totusi, Tina Turner ar nega faptul ca a suferit un atac cerebral. Potrivit Dailymail.co.uk, reprezentatul oficial al divei a declarat ca aceasta se simte mai bine ca niciodata.

Intial, presa germana il cita pe soferul artistei, Albert B. Cologne, insa ulterior articolul a fost scos din ziar. Reprezentatul oficial al divei a sustinut ca aceasta nu planificase nicio vacanta, pe care ulterior a anulat-o, iar pe soferul ei nu il cheama Albert B.

Uite cum vrea un miliardar rus sa-i faca pe oameni nemuritori