SOC in PNL: DOI LIDERI cu GREUTATE inlocuiti cu fostul secretar general al Guvernului Tariceanu!

Procesul de fuziune dintre PNL si PDL incepe sa faca primele „victime”. Dopi dintre liderii cu greutate din noul PNL urmeaza sa fie „decapitati” gratie comasarii celor doua functii de secretar general. In mod surprinzator, niciunul dintre actualii detinatori ai functiei, MARIAN PETRACHE (vechiul PNL) si GHEORGHE FLUTUR (fostul PDL), nu vor ramane pe pozitie, informeaza Mediafax.

Surse din PNL, citate de agentia de presa, au declarat ca primarul municipiului Oradea, ILIE BOLOJAN, este cel care va detine functia de secretar general PNL. ILIE BOLOJAN a fost secretar general al Guvernului Tariceanu, functie in care a ajuns dupa ce s-a remarcat ca prefect al judetului Bihor. Acesta detine, pe langa functia de primar al muncipiului Oradea, si pe cea de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania.

CITESTE SI: DECALOGUL DE INTEGRITATE AL CANDIDATILOR LIBERALI LA ALEGERILE DE ANUL VIITOR

In urma unificarii functiei care ar putea sa fie de decisa la Consiliul National din 11 decembrie si a numirii lui ILIE BOLOJAN in functia de seccretar general al PNL, actualii secretari ai partidului GHEORGHE FLUTUR si MARIAN PETRACHE ar putea fi numiti prim-vicepresedinti, mai scrie sursa citata.

Sursa foto: jurnalul