Șoc în showbiz! Oana Zavoranu s-a combinat cu idolul multor românce! Detalii incendiare

Oana Zăvoranu este din nou în lumina reflectoarelor. Filmările la serialul Sacrificiul, difuzat de Antena 1, se pare că i-au condimentat foarte mult viața brunetei. Recent, aceasta și-a scos pozele cu soțul ei Alex, de pe contul de Instagram și foarte mulți au întrebat-o dacă divorțează.

Oana Zăvoranu a evitat un răspuns, însă jurnaliștii de la CanCan vin cu detalii picante. Se pare că vedeta s-ar fi apropiat foarte mult de cântărețul Dorian Popa, care i-a și fost coleg la filmări. Între cei doi ar fi o chimie perfectă, spune surse din jurul celor doi.

Ce spun apropiații

„Da, este o chimie extraordinară între ei doi. Dorian a fost frapat în momentul când a cunoscut-o personal pe Oana, pentru că a descoperit ce frumoasă, ce de gașcă și ce finuță este ea de fapt! S-a îndrăgostit… De aceea, în ultima vreme nu mai postează nimic cu iubita lui, și nu se mai afișează cu ea.

Citește și: ILIE NĂSTASE SE ÎNSOARĂ PENTRU A CINCEA OARĂ! DATA NUNȚII A FOST STABILITĂ

Unii spun că el și iubita lui ar fi în certuri, dar el încă nu le-a spus nici măcar apropaților dacă sunt doar scandaluri inerente oricărei relații sau pe bune s-a despărțit de ea, ca să fie lângă Oana”, a dezvăluit o sursă din staff-ul serialului „Sacrificiul”, pentru cancan.ro.

Dorian Popa are, oficial, o iubită foarte sexy, designerul Claudia Iosif, care este cu cinci ani mai mare decât el. Cei doi au multe fotografii împreună, în care-și mărturisesc unul altuia iubirea. Bianca Rus este o altă cântăreață care s-ar fi îndrăgostit de Dorian și care chiar ar fi divorțat de soț din această cauză. Totuși artistul nu i-a acordat niciodată atenție.
 
Sursa foto: click