Șoc la Insula Iubirii! O concurentă din noul sezon, arestată!

O concurentă a noului sezon “Insula Iubirii” a fost arestată. Mirela Baniaş, tânăra de 35 de ani care a venit să-şi testeze iubirea cu Ionuţ Gojman, a avut mari probleme în trecut, fiind acuzată de înşelăciune şi fals informatic.

Mirela Baniaş, fiica fostului șef al Poliției Economice Dej, a fost arestată după ce a fost acuzată că a furat 520.000 lei și 33.000 euro din conturile unor clienți ai unei bănci din România, acolo unde lucra ca funcţionară.

Citește și: UNA DIN CELE MAI CUNOSCUTE ACTRIȚE DE FILME PORNO A DEVENIT SOȚIA UNUI PASTOR. PREDICĂ ȘI EA ÎN BISERICĂ

Potrivit gazetadecluj.ro, Mirela Baniaş a fost acuzată de înșelăciune și fals informatic. Procurorii DNA susțineau că din 2009 și până în 2010 tânăra, actuala concurentă la “Insula Iubirii”, a transferat, prin metoda „suveica” din conturile a cinci persoane, suma de 150 de mii de euro, bani pe care i-a folosit în interes personal.

În faţa instanţei Mirela Baniaş şi-a recunoscut fapta şi a declarată că a primit “ajutor” din partea celorlalţi angajaţi ai sucursalei. Reprezentanţii băncii respective au declarat atunci că ea a fost dată afară, iar prejudiciul creat clienţilor a fost acoperit.

Sursa foto: spynews.ro