Șoc la Pro Tv! Una dintre cele mai îndrăgite vedete dată afară după 18 ani

După o colaborare fructuoasă de 18 ani, Pro Tv a decis să renunțe la emisiunea ”Ce se întâmplă doctore?” realizată și prezentată de Oana Cuzino, una dintre cele mai carismatice vedete ale postului din Pache Protopopescu. Prezentatoarea a dezvăluit motivul pentru care Pro Tv a întrerupt colaborarea cu ea.

Oana Cuzino nu va mai face parte din grila de programe, emisiunea sa, care era difuzată de luni până vineri, în cadrul Știrilor Pro TV de dimineață și duminica, de la ora 10:00, fiind eliminată din planurile postului.

”Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă. Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, se arată în comunicatul de presă remis de postul TV.

”Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani! Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele. Pentru a ajunge cu adevărat la milioane de oameni interesați de sănătate în mod aplicat, am creat universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă, bazată pe tehnologia digitală online”, a precizat Oana Cuzino.

Sursa foto: protv