SOC LA STEAUA: GIGI BECALI a anuntat care vor fi NOII SEFI ai campioanei Romaniei

GIGI BECALI a oferit astazi o declaratie surpriza, anuntand ca STEAUA BUCURESTI va fi condusa de o noua echipa tehnica, formata din fostul manager al Stelei MM STOICA si GICA POPESCU, relateaza gsp.

“Am vorbit cu MIHAI STOICA si mi-a zis ca se va ocupa el de echipa. Si alaturi de el o sa fie si GICA POPESCU. A vorbit cu el si ei doi vor face totul la echipa. Se ocupa de jucatori si de transferuri, iar pe mine nu ma mai intereseaza. Nici declaratii nu mai dau. Vin doar la meci. MM mi-a spus ca nu vor bani, decat in cazul in care vom intra in UEFA Champions League. Vom lua campionatul an de an si vom domina Liga 1. Din ce am inteles de la Mihai, Popescu va iesi din inchisoare intr-o luna, iar el va iesi in trei luni”, a spus Becali la televiziunea sportro.

CITESTE SI: GIGI BECALI SE IMPLICA IN PROBLEMA REFUGIATILOR: AM VORBIT DEJA CU UN MINISTRU

Mihai Stoica si Gica Popescu au fost condamnati pe 4 martie 2014 la 3 ani si 6 luni, respectiv 3 ani, o luna si 10 zile, in “DOSARUL TRANSFERURILOR”. Mihai Stoica, 50 de ani, a fost managerul Stelei in doua randuri, 2002-2007 si incepand cu 2010, pina in momentul arestarii. De-a lungul carierei, a mai fost conducator la Otelul si Unirea Urziceni.

Gica Popescu, 48 de ani, este unul dintre cei mai importanti fotbalisti romani, fost component al “Generatiei de Aur”. De-a lungul carierei, Popescu a evoluat la U Craiova, Steaua, PSV, Tottenham, Barcelona, Galatasaray si Dinamo. Dupa retragere din fotbal, acesta a intrat in afaceri, deschizand o scoala de fotbal si devenind impresar.

Sursa foto: digisport