SOC LA US OPEN! Anuntul de ultim moment al MARIEI SHARAPOVA

SOC LA US OPEN! Numarul trei mondial, MARIA SHARAPOVA, a anuntat in aceasta noapte ca A RENUNTAT sa participle la ultimul GRAND SLAM al anului, anunta site-ul ziaruldesport.

Jucatoarea de tenis din Rusia a postat un mesaj pe contul personal de facebook prin care transmite fanilor ca nu poate lua parte la ultimul turneu de Mare Slem. Fostul numar unu mondial nu a participat la ultimele competitii desfasurate pe taram american, din cauza PROBLEMELOR MEDICALE la GENUNCHIUL DREPT.

CITESTE SI: US OPEN: ANDREEA MITU, PRIMA ROMANCA IN COMPETITIE. ADVERSARELE JUCATOARELOR DIN ROMANIA

Abandonul rusoaicei ii faciliteaza drumul SERENEI WILLIAMS spre finala. Sportiva din America se afla pe partea de tablou cu Sharapova, si ar fi putut-o intalni pe ”MaSha” in penultimul act al competitiei.

“Din pacate nu voi putea lua parte la aceasta editie a US Open. Am facut tot ce este posibil pentru a ma recupera, dar timpul a fost mult prea scurt” , a afirmat fosta castigatoare de la Flushing Meadows, potrivit sursei citate.

Pe tabloul principal de la US OPEN se afla si cinci jucatoare din Romania: SIMONA HALEP, IRINA BEGU, MONICA NICULESCU, ALEXANDRA DULGHERU si ANDREEA MITU. 

Sursa foto: latimes