Sa vezi si sa nu crezi! Becali si Borcea sunt BIBLIOTECARII puscariei!

Pentru a-si micsora pedeapsa, CRISTI BORCEA si VICTOR BECALI si-au luat joburi in puscarie. Desi toata lumea credea ca ei lucreaza ca fochist, respectiv la spalatoria penitenciarului, Miron Cozma vine cu o informatie cel putin hazlie daca se dovedeste a fi adevarata.

“Luceafarul huilei” infirma informatia aparuta in mass-media, potrivit careia CRISTI BORCEA lucreaza ca fochist la Poarta Alba, in timp ce VICTOR BECALI munceste la spalatorie. Pe baza informatiilor despre detinutii de lux, pe care sustine ca le primeste zilnic, Miron Cozma sustine ca cei doi oameni de afaceri lucreaza ca bibliotecari in penitenciar.

Citeste si: ATAC LA GIOVANI BECALI: MAFIOTUL LU’ PESTE! A RAMAS FRAIER LA SLOBOZIA!

“Eu va spun ca BORCEA nu are cum sa fie fochist, in timpul verii. Este la mintea cocosului sa iti dai seama ca nu poate face asta, cand afara mai avem putin si ne apropiem de 30-35 de grade Celsius.

BORCEA si VICTOR BECALI au regim semideschis, avand activitati zilnice la biblioteca penitenciarului Poarta Alba. Da, da! Exact asa cum auziti: lucreaza ca bibliotecari”, a explicat Miron Cozma pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: CRISTI BORCEA SI VICTOR BECALI AU LIBER LA MUNCA ADMINISTRATIVA

In plus, fostul lider din Valea Jiului sustine ca BORCEA a slabit foarte mult de cand este in inchisoare. “Este inca foarte afectat. Se gandeste tot timpul la copiii lui. Din cate stiu, s-a apucat sa scrie o carte, pentru a-si mai scadea din pedeapsa”, a adaugat Cozma.

Sursa foto: wowbiz.ro