SOC: Proaspat calificata in sferturile Ligii Campionilor, HCM BAIA MARE ramane fara BANI

Proaspat calificata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal, gruparea HCM BAIA MARE se confrunta cu grave probleme financiare, primarul orasului CATALIN CHERECHES facand recent un anunt de ultima ora.

Este vorba de retragerea finantarii, atat pentru echipa de fete, HCM BAIA MARE, cat si pentru cea de baieti, MINAUR BAIA MARE, informeaza Ziare.

“Azi este un punct zero, in care nu mai finantam HCM BAIA MARE, nici echipa de fete, nici echipa de baieti. Municipiul Baia Mare si primarul CATALIN CHERECHES nu-si mai pune semnatura pe niciun document prin care sa finanteze HCM BAIA MARE!”, a fost anuntul sec pe care primarul CATALIN CHERECHES l-a facut sambata, intr-o conferinta de presa oficiala tinuta la Baia Mare.

CITESTE SI: HANDBAL FEMININ – LIGA CAMPIONILOR: HCM BAIA MARE – HC THURINGER, 38-27 (19-12)

Totusi, pentru ca cele doua echipe sa nu dispara extrem de repede, primarul a venit cu doua solutii, cel putin pana in vara: “Preluam noi, Municipiul, pana la finalul sezonului tot ce inseamna managementul, organizarea celor 2 echipe printr-un contract de asociere cu cateva obiective. Unul este pastrarea echipei de baieti in Liga Nationala, iar altul este pozitionarea cu fetele pe locurile 1-2, care sa ne permita accederea din nou in Liga Campionilor.”

HCM BAIA MARE este vicecampioana Romaniei la handbal fete, calificandu-se vineri seara in sferturile Ligii Campionilor, pentru a doua oara la rand, dupa o victorie clara cu Thuringer (Germania), 38-27.

Sursa foto: Prosport