SOC ! Steaua Bucuresti a ramas fara bani in cont

gigi-becali

Clubul de fotbal Steaua traverseaza cea mai buna perioada din istorie din punct de vedere financiar, insa contabilii clubului au avut un soc atunci cand au vazut ca in conturile clubului nu se afla nici un ban.

Steaua a ramas fara niciun ban in conturi dupa ce Gigi Becali a hotarat sa retraga toti banii castigati de echipa in aceasta vara, informeaza Gazeta Sporturilor. Suma pe care Becali a retras-o se ridica la aproximativ 15 milioane de euro, toti banii fiind castigati in ultimele trei luni.

Becali a luat aceasta decizie deoarece, dupa arestarea sa, nu a mai reusit sa faca nicio afacere profitabila si avea nevoie de bani lichizi.In aceste conditii, clubul de fotbal a inceput sa sufere pe seama deciziei pe care Becali a luat-o. Primii care simt problemele financiare sunt jucatorii, care au din nou restante financiare.

Totodata, Steaua a rupt contractul pe care Bourceanu il semnase cu clubul, iar situatia capitanului este in continuare sub semnul intrebarii, mai scrie sursa citata. Becali a mai apelat la o tactica similara si in ultimii doi ani, el retragand din conturile clubului in jur de 8 milioane de euro.