SOC Un cunoscut JURNALIST s-ar putea RETRAGE DEFINITIV din PRESA

Unul dintre cei mai cunoscuti JURNALISTI din peisajul mass media autohton a anuntat ca s-ar putea RETRAGE DEFINITIV din presa in care in care un anumit PROIECT de LEGE va fi adoptat.

Este vorba de VICTOR CIUTACU, realizator la postul Romania Tv. Intr-un mesaj postat pe blogul sau, VICTOR CIUTACU anunta ca daca PROIECTUL de LEGE privind PROFESIILE LIBERALE, care ar urma sa recalificate din punct de vedere fiscal urmand sa devina activitati dependente. In aceste conditii, jurnalistii, medicii, farmacistii sau arhitectii ar putea fi obligati de ANAF la plata unor sume mai mari decat cele castigate in ultimii cinci ani, sustin voci din randul patronatelor.

 CITESTE SI: SOCANT VICTOR CIUTACU, atac VIRULENT la CARMEN IOHANNIS: MARS, BAI IPOCRITILOR! 

In legatura cu aceasta initiativa legislativa, VICTOR CIUTACU a facut urmatoarele precizari:

”Am apreciat, la vremea respectiva, sprijinul politic al lui VICTOR PONTA pentru repararea unei nedreptati flagrante. Abuzul a fost stopat. Noi am castigat procesul cu statul, iar ANAF a luat o pauza de la mizerii. Se pare ca scandalul n-a fost suficient, iar portareii statului vor si ei sa-si ia tara inapoi. Motiv pentru care s-au gandit ca profesiile liberale sa fie recalificate drept activitati dependente. Si, pe fondul unei crize fara precedent a industriei din care mancam o paine si pentru care platim taxe cat casa, sa ne suprataxeze retroactiv pe noi si pe cei care ne platesc. Plus, la pachet, alte categorii profesionale (doctori, profesori, avocati, artisti).

 CITESTE SI: INCENDIAR ALINA GORGHIU este facuta praf de VICTOR CIUTACU: Erai ca un PUDEL! 

Deocamdata-i un proiect in dezbatere publica, dar presiunile si tentatiile sa fim pusi cu botul pe labe sunt enorme. Am rezistat o data, pot incerca si a doua oara. Sunt un supravietuitor. Daca proiectul devine lege, ne despartim definitiv.”, a notat VICTOR CIUTACU pe blogul personal.

Sursa foto: realitatea.net