SOCANT A cheltuit 100.000 de dolari ca sa arate ca JUSTIN BIEBER, dar A MURIT! Care este MOTIVUL

Toby Sheldon, barbatul care a ajuns cunoscut dupa ce a cheltuit 100.000 de dolari pe operatii estetice si proceduri cosmetice pentru a semana cu cantaretul Justin Bieber, a murit.

Toby Sheldon, cel care a cheltuit 100.000 de dolari pe operatii estetice ca sa semene cu Justin Bieber, a murit in urma cu cateva zile. Corpul sau neinsufletit a fost gasit la Motel 6 din San Fernando, dupa ce familia lui i-a semnalat disparitia, relateaza online ziarul spaniol ABC. Politia, potrivit mass-media americane, a gasit droguri in camera de hotel, insa deocamdata nu sunt cunoscut cauzele mortii tanarului. Autoritatile considera ca moartea si disparitia lui sunt legate de o despartire.

CITESTE SI: JUSTIN BIEBER SE IUBESTE CU O MOLDOVEANCA. Afla despre cine este vorba (GALERIE FOTO)

Sheldon, pe numele sau real Tobias Strebel, a ajuns cunoscut dupa ce participat la programele E! “Botched” si la “My Strange Addiction”, difuzate de postul TLC si pentru faptul ca era obsedat sa semene cu idolul sau, Justin Bieber, motiv pentru care a cheltuit o mare suma de bani pe operatii estetice, precum trasplant de par, ridicare a pometilor si chiar o chirugie bucala pentru ca zambetul lui sa semene cu al interpretului celebrului hit “Baby”.

“Unii isi cumpara vile si masini elegante. Eu imi cheltuiesc banii pe operatii pentru a semana cu Justin”, a declarat acesta intr-o emisiune TV din SUA.

Sursa libertatea