SOCANT ACTOR din AMERICAN HUSTLE IMPUSCAT MORTAL de politie dupa ce si-a OMORAT mama

Opinia publica din Statele Unite ale Americii este SOCATA dupa ce unul dintre actorii cunoscuti de peste ocean a fost UCIS de POLITISTI la scurt timp dupa ce isi INJUNGHIASE MORTAL mama.

PAUL J. CAMPBELL, actor care a jucat in “Ted”, “The Fighter” sau “American Hustle”, a fost UCIS de politisti, dupa ce si-a INJUNGHIAT MORTAL mama, noteaza presa de peste ocean.

CITESTE SI: CADAVRUL UNEI VEDETE DISPARUTE IN URMA CU 1 AN, GASIT IN CONDITII SOCANTE

Politistii au declarat ca s-au prezentat la locuinta in care actorul, in varsta de 49 de ani, locuia cu mama sa in urma unui apel la numarul de urgenta 911. Acestia au raportat ca atunci cand au sosit la locul incidentului PAUL J. CAMPBELL  era foarte agitat si avea un cutit in mana, informeaza Boston Globe.

Cei doi politisti prezenti l-au IMPUSCAT pe actor, PAUL J. CAMPBELL fiind ulterior transportat la spital, unde a fost declarat MORT. Mama actorului, PATRICIA CAMPBELL, a fost gasita MOARTA pe scarile din casa. Trupul femeii de 72 de ani prezenta mai multe rani cauzate de lovituri de CUTIT.

CITESTE SI: Actrita JOAN RIVERS a murit intr-un spital de New York 

PAUL J. CAMPBELL a avut de-a lungul timpului mai multe probleme cu legea. El a fost arestat pentru posesie de droguri, conducere in stare de ebrietate si agresiunea asupra unor politisti.

Sursa foto: boston globe