Adrian Sobaru A RECUNOSCUT. Ce vroia sa faca in fata GUVERNULUI

Angajatul TVR, ADRIAN SOBARU, barbatul care a trecut, recent, cu masina prin bariera de acces de la sediul Guvernului, a recunoscut, vineri, ca gestul sau a fost unul INTENTIONAT si ca vroia sa isi dea foc.

In fata unui procuror de la Parchetul Judecatoriei Sector 1, ADRIAN SOBARU a recunoscut ca a intrat cu INTENTIE in curtea Guvernului si ca avea o sticla cu benzina, cu care intentiona sa isi dea foc, informeaza Romaniatv.net.  

Citeste si: PONTA, MESAJ DE COMPASIUNE PENTRU ADRIAN SOBARU

Avocatul lui SOBARU, prezent vineri la IML alaturi de clientul sau, a declarat ca INTENTIA angajatului TVR nu a fost de a-i face rau jandarmului care se afla la poarta, ci, pur si simplu, a fost un mod de protest fata de situatia financiara precara a familiei sale, fara a adresa o nemultumire unui partid anume sau la adresa Guvernului.

ADRIAN SOBARU a fost adus, vineri, la IML, unde va fi expertizat psihiatric la cererea procurorului de caz. Sobaru a venit la IML cu un mandat emis de procuror, dupa ce, initial, el nu a vrut sa fie suspus unei expertize. Potrivit avocatului sau, acesta nu recunoaste ca ar avea probleme psihice sau ca ar suferi de o depresie. Rezultatul de la IML va fi eliberat in cateva zile.

Totodata, vineri, Tribunalul Bucuresti va decide daca ADRIAN SOBARU va fi cercetat in continuare in stare de arest la domiciliu, deoarece procurorii au contestat decizia.

Pe 24 septembrie, ADRIAN SOBARU a intrat cu o Dacie break in curtea Guvernului, dupa ce a rupt bariera de intrare, prin zona de acces a demnitarilor. ADRIAN SOBARU a fost imobilizat si incatusat de jandarmi si SPP-isti.

Citeste si: CE ROL JOACA TURCESCU SI SOBARU IN CAMPANIA PENTRU ALEGERILE PREZIDENTIALE

In urma cu patru ani, in decembrie 2010, barbatul a ajuns in atentia opiniei publice dupa ce s-a aruncat de la balconul Parlamentului, in timpul unei sedinte, invocand faptul ca i s-a taiat ajutorul de insotitor pentru persoana cu handicap pe care il are pentru fiul sau, bolnav de autism. 

Sursa foto: enational.ro