SOCANT Ben Affleck se INSOARA după DIVORTUL de Jennifer Garner! Cine este aleasa

Divortul dintre Ben Affleck si Jennfier Garner devine unul dintre cele mai mediatizate din lume. New York Daily News anunta ca imediat dupa ce va fi un barbat liber, celebrul actor va merge iar la altar.

Afirmatia ii apartine Christinei Ouzounian, fosta dadaca a copiilor actorului, care se pare ca e chiar si motivul destramarii casniciei celor doi, ea fiind amanta actorului. Tanara de 28 de ani le-a spus prietenilor ca ea si Ben se vor casatori imediat dupa finalizarea divortului. „ Ea crede ca sunt meniti sa fie impreuna. Spune ca totul e perfect, mai ales ca deja o iubesc copiii actorului”, a declarat o sursa. In ciuda faptului ca actorul, in varsta de 42 de ani, nu vrea sa recunoasca relatia cu Chrsitina, apropiatii sunt din ce in ce mai convinsi ca cei doi sunt impreuna. Mai ales, ca in presa a aparut imagini in care sunt surprinsi luna trecuta in timp ce se distreaza impreuna si beau sampanie in casa lui Ben din Los Angeles.

CITESTE SI: BONELE SUNT DE VINA! 3 barbati care si-au DISTRUS casniciile din cauza lor

In plus, Christina se pare ca are sentimente puternice pentru actor si potrivit prietenilor, nu e genul de fata care se indragosteste dupa o singura noapte de amor.

Actorii americani Ben Affleck si Jennifer Garner au anuntat, la inceputul lunii iulie, la doar o zi dupa cea de-a 10-a aniversare a casatoriei lor, ca divorteaza. Cei doi actori americani au trei copii impreuna – Violet Anne, nascuta pe 1 decembrie 2005, Seraphina Rose Elizabeth, nascuta pe 6 ianuarie 2009, si Samuel, nascut pe 27 februarie 2012.

CITESTE SI: DIVORT LA HOLLYWOOD: Un cuplu celebru se desparte dupa 10 ani de casatorie

Sursa libertatea