FOTO SOCANT! Ce s-a intamplat la cateva SECUNDE dupa ce aceasta POZA a fost facuta!

Intamplare socanta in Rusia! O FETITA de numai trei ani a ramas invalida dupa ce a fost muscata de un URS tinut intr-o cusca. Cu cateva secunde inainte sa fie sfasiata de animalul salbatic, mama micutei i-a facut acesteia o poza cu URSUL in spate.

Pentru ca nu avea cu cine sa o lase cat timp ea era la servici, Olga Kopylova si-a luat FETITA, pe Dasha, in varsta de trei ani, cu ea la munca. Femeia lucreaza intr-o tabara de vara, iar atractia principala de acolo este un URS BRUN tinut intr-o cusca.

Citeste si: VIDEO HORROR, NU TE UITA! MOMENTUL IN CARE UN ALIGATOR IMENS IL PRINDE PE UN TANAR

Femeia spune ca nu a sesizat nici o clipa pericolul.

“URSUL este tinut intr-o cusca in parc si ea a dorit sa i fac o poza pentru a o arata prietenilor. Am avertizat-o sa nu se apropie prea mult, insa am lasat-o singura pentru o secunda atunci cand mi-a cerut apa de baut. Am intors spatele putin si chiar atunci am auzit-o, brusc, tipand. Am alergat la ea si am gasit-o intinsa pe jos langa cusca URSULUI. Acolo unde ii era mana avea numai un ciot plin de sange si am vazut ursul cum URSUL ii tinea mana in labele din fata si o mesteca”, a declarat mama fetitei, scrie Daily Star.

Olga si-a dus FETITA la cel mai apropiat spital, in Melihovo, insa calvarul ei nu s-a oprit aici. Doctorii i-au spus ca nu o pot trata acolo, nu exista nici macar o ambulanta pentru ca micuta sa ajunga la o alta unitate mai mare.

Citeste si: ACEASTA INREGISTRARE DE BORD DIN RUSIA TE VA SOCA. VIDEO

Dupa ce a gasit un sofer care sa o duca in alt oras, femeia si fiica ei ranita au petrecut aproape o ora pe drum, timp in care micuta a pierdut foarte mult sange. Intr-un final a fost operata de urgenta si este in afara oricarui pericol. Din pacate a ramas infirma pe viata!

Sursa foto: dailystar.co.uk