SOCANT Cum arata FEMEIA care a MANCAT 6 kg de FRIPTURA in 20 de minute

Este cea mai mancacioasa femeie din lume, cu acte in regula. Molly Schuyler, o americanca in varsta de 35 de ani, a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a devorat trei halci de carne de cate doua kilograme, in doar 20 de minute.

Cantareste doar 54 de kilograme, dar are un stomac cat trei. Molly Schuyler, mama a patru copii, a participat la un concurs organizat de restaurantul Big Texan, din Texas, in care a fost pusa sa manance trei fripturi de sase kilograme, plus garniturile: cartofi copti, creveti, salata si chifle. Pe langa Molly, care a participat singura, in competitie s-au inscris inca trei echipe, a cate doua persoane.

CITESTE SI: DESPARTIRE in SHOWBIZ-UL INTERNATIONAL! Si-au spus ADIO dupa 9 luni

Cu toate acestea, nimic nu a impiedicat- o pe tanara din California sa manance tot din farfurie, in timp record: 20 de minute. Asta, in conditiile in care rivalii ei nici nu au apucat sa termine jumatate din preparatele puse in fata. Dupa concursul de Cartea Recordurilor, Schuyler a declarat ca ar mai fi incaput si o patra friptura de vita, dar… se saturase de gustul mancarii.

CITESTE SI: ELIXIRUL TINERETII! Iti vine sa CREZI ca FEMEIA asta are 68 de ani?   

Molly nu doar ca a rezolvat problema pranzului pe ziua respectiva, dar a incasat si premiul cel mare de 6.000 de dolari, promis de organizatori castigatorului. Californianca e o veterana a concursurilor de mancat. in 2014, a stabilit un nou record mondial, dupa ce a devorat o friptura de doua kilograme, in doar doua minute si 44 de secunde.

Sursa www.libertatea.ro