DELIA MATACHE a fost impuscata la un concert

Indragita cantareata Delia Matache a trecut printr-un incident mai putin obisnuit, in weekend-ul care tocmai s-a incheiat. Fosta componenta a trupei N&D a sustinut, sambata seara, un concert la Zilele Orasului Flamanzi, iar in timp ce era pe scena a fost “atacata” de mai multe ori de un tanar care avea un pistol cu bile.

Informatiile au fost publicate in presa de scandal. Contactata telefonic, Delia Matache a tinut sa-si linisteasca fanii si a declarat, luni dupa-amiaza, ca totul a fost o joaca si din fericire nu s-a intamplat niciun incident serios.

“Nu s-a intamplat niciun incident, a fost o joaca. Cineva se juca cu un pistol cu bilute de plastic pe langa scena. Am glumit cu treaba asta si i-am confiscat pistolasul de jucarie. Se intampla spre finalul concertului”, a spus Delia.

Citeste si: Delia, hot Delia! Uite ce apetisanta e artista. FOTO in articol

Frumoasa blonda a fost capul de afis al spectacolului. Ea a pasit pe scena in jurul orei 22:00, insa ceva mai tarziu a plecat destul de nervoasa. La un moment dat cantareata s-a dus la marginea scenei si s-a apropiat de public. In primele randuri se afla un tanar care avea un pistol, ce parea a fi de jucarie.

Delia Matache i-a cerut arma si a mai cantat cateva zeci de secunde, timp in care s-a dus cu presupusa arma la unul dintre colegi, intrebandu-l din semne daca stie cum functioneaza si pana la finalul piesei nu i-a mai dat drumul din maini. Apoi, la sfarsitul piesei, s-a apropiat din nou de public.

Citeste si: DELIA MATACHE, intre scandalul sexual din trecut si casnicia fericita de acum

„Functioneaza pe bile, da? Este foarte urat ce ati facut, sa nu mai faceti niciodata asa ceva, chestia asta ramane la mine”, a spus Delia Matache.

Delia Matache a parasit apoi imediat scena. Ea a dat de inteles ca pe parcursul spectacolului a fost impuscata de mai multe ori cu bile, lucru pe care l-au acuzat si alti spectatori din primele randuri, care nu stiau ce se intampla.