SOCANT: Doi POLITISTI au VIOLAT o MINORA in CALARASI. Reactia lui GABRIEL OPREA. UPDATE

O MINORA, in varsta de 15 ani, a fost VIOLATA de doi POLITISTI in judetul CALARASI. MINORA era data in URMARIRE GENERALA pentru ca fugise de la centrul de plasament PERISORU. Cei doi POLITISTI care au agresat-o pe MINORA au fost retinuti, informeaza postul B1 Tv.

UPDATE 16,30:  Ministrul de Interne GABRIEL OPREA si-a exprimat regretful fata de actiunile celor doi POLITISTI care au VIOLAT o ADOLESCENTA in CARACAL si sustine ca cei doi nu vor mai putea face parte din POLITIA ROMANA.

”Indiferent de decizia pe care instanta de judecata o va lua, cei doi NU MAI POT FACE PARTE DIN POLITIA ROMANA. Situatia este INTOLERABILA si TOTAL NEDEMNA pentru calitatea pe care acestia au avut-o. Este regretabil ca astfel de oameni au purtat uniforma statului roman si AU JIGNIT, prin faptele lor, munca celor aproape 60.000 de politisti care lucreaza in Politia Romana”, a declarat vicepremierul, prin intermediul unui comunicat de presa remis de MAI.

UPDATE 09.10: Cei doi POLITISTI si-au dat demisia a anuntat liderul sindical din cadrul Politiei Romane intr-o interventie telefonica la postul B1 Tv. Totodata, conform unui comunicat oficial ei au fost trecutii in rezerva si nu vor mai putea activa niciodata in cadrul POLITIEI.

POLITISTII ar fi amenintat-o pe MINORA ca o vor duce inapoi la centrul de plasament PERISORU si au obligat-o sa intretina RELATII SEXUALE cu ei pe un camp.

Alti doi POLITISTI au gasit-o pe MINORA dupa cele intamplate si au predat-o autoritatilor, dupa ce un cioban a sunat la 112 sa alerteze politia.

Sursa foto: realitatea