Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!

Caz tulburător în India! O femeie de 22 de ani a fost drogată și violată de 40 de bărbați timp de patru zile într-o pensiune din Haryana. O rudă i-ar fi promis tinerei un loc de muncă acolo și așa a ajuns să trăiască cel mai mare coșmar al vieții ei.

Ajunsă acolo, victima a fost ținută prizonieră, drogată și violată de diferiți bărbați timp de patru zile. De asemenea, femeia a fost amenințată că dacă va spune poliției soțui ei va fi ucis. Trei persoane, printre care proprietarul pensiunii şi managerul, au fost reţinute de către polițiști.

 „În fiecare zi, în jur de 10 bărbaţi o brutalizau şi asta a continuat între 15 şi 18 iulie. Apoi cumva a reuşit să mă sune şi să-mi povestească. Am vorbit cu managerul pensiunii şi i-am spus să-i dea drumul altfel merg la poliţie. După asta soţia mea a ajuns acasă şi mi-a povestit ce s-a petrecut şi am mers la poliţie să depunem plângere”, a povestit soțul victimei.

Citește și: BĂTAIE SĂLBATICĂ ÎN TRAFIC. PATRU “DOAMNE” ÎŞI ÎMPART PUMNI ŞI PICIOARE ÎNTR-O INTERSECŢIE. VIDEO

Poliția din Haryana ar fi refuzat să preia cazul și ar fi trimis-o pe femeie la poliţia dintr-un alt oraş -Chandigarh. Varianta poliţiei este că a fost trimisă la secţia din Chandigarh pentru că femeia avea domiciliul acolo, potrivit stirileprotv.ro. (Citește și Un bărbat și-a violat fiica timp de 13 ani!)

110.000 de cazuri de viol în India în doar doi ani

Cazul tinerei de 22 de ani nu este unul singular. El se adaugă la o lista lungă de atacuri sexuale înregistrate din India, unde în fiecare zi sunt raportate aproape 110 violuri, potrivit cifrelor oficiale. Peste 110.000 de cazuri de viol au fost raportate în țară între 2014 și 2016. La începutul acestei săptămâni, 17 bărbați suspectați că au violat o fată de 11 ani pe parcursul mai multor săptămâni au fost arestați în sudul țării.

Sursa traducere: cancan.ro