SOCANT: Fetusi avortati, folositi pentru a incalzi spitalele

Peste 15.000 de fetusi au fost incinerati sub denumirea de “deseuri clinice”, iar trupurile lor au fost folosite pentru a produce caldura. Este concluzia socanta la care a ajuns o ancheta realizata de Ministerul Sanatatii in mai multe spitale din Marea Britanie.

In ultimii doi ani, zeci de mii de fetusi avortati din Regatul Unit au fost incinerati, descoperirea socanta fiind facuta de autoritati, scrie cotidianul The Telegraph, citat de Romania TV.

Asfel, zece spitale au recunoscut ca recurg la astfel de practici, considerand trupurile bebelusilor drept “deseuri clinice”. Mai grav este ca multe dintre paciente nici macar nu erau intrebate ce vor sa faca cu ramasitele umane ale copiilor pe care i-au pierdut.

Citeste si: SUPA DIN FETUSI UMANI, O MANCARE DELICATESA IN CHINA – ATENTIE IMAGINI SOCANTE

Cu adevarat socant este faptul ca multe din aceste trupuri au fost folosite pentru incalzire, fiind aruncate in centralele termice ale spitalelor. In urma descoperirilor, aceste metode au fost interzise.

Ancheta a scos la iveala ca Addenbrook, Cambridge, unul dintre cele mai importante spitale din tara, a ars 797 de bebelusi mai mici de 13 saptamani in propria centrala termica, in timp ce mamele credeau ca micutii lor au fost incinerati. Faptele s-au petrecut in ultimii doi ani.

Sursa foto: romaniatv.net