SOCANT FLORIN TECAU, presedintele CJ ARGES, la agatat pe FACEBOOK: F.. PUTIN si RAR! FOTO

FLORIN TECAU, PRESEDINTE CJ ARGES, AUDIERE DNA, MARTOR DOSAR DNA

Situatie SOCANTA care il are ca protagonist pe social democratul FLORIN TECAU, presedintele Consiliului Judetean Arges. Jurnalistii de la saptamanalul local “Ancheta” au realizat un cont fictiv de Facebook, cu imaginea unei femei atragatoare, iar in scurt timp au avut surpriza sa constate ca femeia fictiva a fost abordata prin mesaje private de insusi liderul PSD Arges.

Trei saptamani au durat discutiile PERVERSE dintre cei doi, TECAU incercand sa intre intre picioarele femeii fictive chiar daca recunoaste ca “F… PUTIN si RAR!”. In tot acest timp  FLORIN TECAU a vorbit cu misterioasa femeie la diferite ore din zi si din noapte, de pe numarul sau oficial de presedinte CJ, inclusiv cand se afla la sedinte importante in ministerele din Bucuresti sau acasa, cu sotia.

CITESTE SI: VIDEO SOCANT O tanara din RUSIA si-a FILMAT PROPRIA MOARTE

Fara sa o cunoasca pe fata, FLORIN TECAU i-a povestit despre FANTEZIILE lui SEXUALE, frustrarile sale, problemele de serviciu sau agenda sa oficiala din care nu au lipsit emisiuni la televiziunile din Arges, dineurile de sfarsit de an sau depunerea juramantului de catre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Sursa foto si text: ziarulancheta.ro