SOCANT! Mama stia, dar a tacut. Drama unei fetite de 12 ani din Iasi

Scene desprinse parca dintr-un film de groaza, la care nimeni nu se astepta, s-au petrecut intr-o localiatate ieseana. O fetita de 12 ani a trecut prin momente socante, care o vor marca pe tot parcursul vietii. Mai bine de un an de zile, micuța a fost abuzata sexual de propriul frate, mai mare cu 7 ani.

Mama celor doi a ascuns cele intamplate in casa ei, din Horlesti, insa adevarul a iesit la iveala. Asistentii sociali s-au sesizat si au alertat politia care a demarat deja o ancheta, scrie 7est.ro.

Tanarul, Ionut Scrija, a fost arestat pentru 30 de zile pentru infractiunea de act sexual cu minor  si risca sa stea ani buni dupa  gratii.

Citeste si: DROGA ELEVE SI APOI PROFITA DE ELE. CAZUL INCREDIBIL AL UNUI PEDOFIL DIN VASLUI

Politistii continua ancheta in acest caz, pentru a afla daca fata era amenintata cu acte de violenta atunci cand intretinea relatii intime cu fratele ei sau pur si simplu nu realiza ca nu ar trebui sa faca sex la varsta ei si mai ales cu fratele.

Primele date din ancheta arata ca primul act sexual a avut loc in urma cu mai bine de un an, cu putin inainte de moartea tatalui lor. Intalnirile intime au continuat pana acum o saptamana, atunci cand o matusa i-a gasit dezbracati.

Mama celor doi a refuzat sa anunte politia, dar matusa lor a constientizat gravitatea situatiei si a alertat asistentul social. Acum, baiatul este acuzat de act sexual cu un minor si risca pana la sapte ani de inchisoare.

Sursa foto: 7est.ro