SOCANT! O FETITA a fost MUSCATA de un PITON in timpul unui spectacol de circ. FOTO in articol

O FETITA de 12 ani a fost MUSCATA de antebratul stang, de un PITON al Circului Bellucci, chiar in timpul unui spectacol care se desfasura in Satu Mare.

Scena de la Circul Bellucci s-a petrecut sub privirile bunicilor FETITEI si ale catorva sute de spectatori. FETITA se afla pe primul rand in public, in momentul cand a fost MUSCATA, potrivit romaniatv.net, care citeaza voceatransilvaniei.ro.

Citeste si: O FETITA de trei ani din Suceava, in COMA dupa ce ar fi mancat CIUPERCI

Conform martorilor, reprezentantii circului au tratat cu superficialitate accidentul, reactionand abia dupa ce mai multe persoane din public au inceput sa vocifereze. Reprezentantii circului dau vina pe FETITA, spunand ca s-a apropiat prea mult de PITON, dorind sa-l mangaie.

FETITA a fost dusa la UPU Satu Mare, unde a fost tratata de medici, iar acum se afla in afara oricarui pericol.

Citeste si: DESCOPERIRE MACABRA in Brasov: SCHELETUL UNUI COPIL a fost gasit intr-o padure

“FETITA a venit la spital insotita de bunici si de directorul circului. COPILA avea doua plagi superficiale la nivelul antebratului stang. I s-a dezinfectat rana si i s-a facut un vaccin antitetanos. FETITA a plecat acasa impreuna cu bunicii”, a declarat Constantin Demian, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta din Satu Mare.

Sursa foto: infobihor.ro, satmareanul.ro