SOCANT: O tanara romanca a fost EXECUTATA de iubitul italian, sub ochii fetitei sale de 2 ani

O maramureseanca in varsta de 23 de ani a fost executata cu sapte gloante chiar sub ochii fetitei de doar ani de catre iubitul italian gelos, informeaza Realitatea.

Ana Maria (23 ani), din satul Francenii Boiului, comuna Boiu Mare, a fost impuscata mortal de prietenul ei italian, de profesie camionagiu. Crima a avut loc in 26 octombrie, la Niscemi, in provincia Caltanissetta din Sicilia. Italianul de 54 de ani a impuscat-o pe tanara din gelozie, pentru ca aceasta dorea sa-l paraseasca si sa se intoarca la tatal fetitei. Pur si simplu, individul a executat-o cu sapte gloante in casa unei prietene, tot romance, apoi a fugit cu pistolul in mana pe strazi. Orbit de furie, a scos din buzunar un pistol si a tras catre femeie 7 gloante care au lovit-o la cap si in alte parti ale corpului. Barbatul, divortat si tatal a doi copii, s-a predat politiei si si-a recunoscut fapta.

Familia maramuresencei nu stie cum va face rost de 4.000 de euro pentru a putea repatria trupul fetei pentru a o putea inmormanta crestineste.

La Francenii Boiului, familia fetei este disperata. Au primit vestea mortii fiicei lor in cursul zilei de ieri. Sunt o familie de oameni simplu, fara posibilitati financiare deosebite. Nu stiu cum vor reusi sa adune 4.000 de euro pentru a aduce in tara sicriul cu trupul Anei. „A fost acasa acum doi ani de zile. Fetita avea trei luni de zile. In 20 octombrie ne-a sunat pentru ca era ziua tatalui ei vitreg. A vrut sa il felicite. Ieri am aflat ce s-a intamplat. Ne-a sunat tatal fetitei. Nu stim tare multe detalii. Stim doar ca au impuscat-o” a povestit Iuliana Hosu, mama tinerei.

Sursa foto: libertatea