Socant! Ramona Fabian isi condusese iubitul la aeroport, accidentul a avut loc la intoarcere spre Mures. FOTO de la accident

Ramona Fabian se intorcea din Bucuresti, unde isi condusese iubitul la aeroport, iar pe drumul de intoarcere a adormit la volan si a intrat intr-un tir, sustin anchetatorii. Tragicul accident rutier s-a produs in judetul Mures, in localitatea Mihai Viteazul.

Ramona Fabian era singura in masina, iar moartea a survenit pe loc, ca urmarea a impactului violent. Masina in care se afla frumoasa cantareata era un morman de fiare, cand au ajuns politistii, fiind nevoie de interventia echipelor de la descarcerare pentru a scoate trupul neinsufletit al artistei.

RAMONA FABIAN s-a nascut in data de 2 iunie la Targu Mures si a studiat Facultatea de Stiinte Juridice. Ramona Fabian isi stabileste prima legatura cu scena in scoala generala, cand, in cadrul unei serbari de Craciun, canta o colinda. Talentul ei a impresionat, iar de atunci ascensiunea in lumea muzicii populare a fost asemenea unui lant.

RAMONA FABIAN a participat la mai multe festivaluri-concurs, unde a intalnit atat concurenti talentati cat si etnomuzicologi consacrati, profesori si folcloristi : Festivalul de muzica populara “Romanii de pretutindeni” – Turnu Severin, Festivalul de folclor “Flori de pe Mures”, “Floarea din gradina”, Festivalul “Strugurele de aur” de la Jidvei. A obtinut marele premiu la editia jubiliara a Festivalului bistritean “De Ispas la Nasaud” in anul 2009, precum si Diploma de Excelenta primita cu aceeasi ocazie.

Tanara cantareata RAMONA FABIAN a colaborat cu Televiziunea Romana, prin realizatori consacrati precum Marioara Murarescu, Niculina Merceanu, Elize Stan, Maria Tanase Marin.

De ziua ei, pe 2 iunie 2013, Ramona Fabian le multumea pe pagina sa de Facebook tuturor celor care i-au transmis mesaje de felicitare. “Prietenii mei scumpi si pretiosi! Nici nu stiti cat m-au bucurat mesajele cu urarile voastre! Nici nu va puteti imagina cat de fericita, bucuroasa si bogata ma simt! Va multumesc cu toata inima, va doresc si voua bucuria pe care o simt eu acum, si va rog din suflet sa ma iertati ca nu am apucat sa raspund la fiecare mesaj in parte! Va pup si va am in suflet mereu!”.

Ramona Fabian: Niciun loc din lume nu e mai cald decat poala mamei!

Pe 19 mai, scria pentru mama sa: “La multi ani mamica mea draga! Ti-am facut un cantec prin care am incercat sa exprim ce simt…. si anume ca niciun loc din lume nu e mai cald, mai linistitor si mai sigur pentru mine decat poala ta! Te iubesc!”.

In Ajun de Craciun, ultimul din viata ei, Ramona Fabian nota: Sarmalele fierb.Cozonacii i-am scos din cuptor. Mai tarziu pornim la colindat! Va pup cu drag pe toti si va doresc Craciun fericit si frumos!”.

Foto: actualmm.ro